Ablakcsere2021-04-30T07:21:21+00:00

Ablakcsere

Cégünk fa és műanyag tetőtéri ablakok cseréjét is vállalja.

Bármilyen típusú ablak helyére be tudjuk építeni az általunk gyártott és forgalmazott ablakokat. Az ablakcsere során kibontjuk a régi ablakot, beépítjük az újat, és visszahelyezzük a tetőfedő anyagot. Szolgáltatásunk a belső burkolatok kialakítására vagy helyreállítására viszont nem terjed ki.
Fa tetőablakaink közül nyolcféle méretben választhat két- és háromrétegű, illetve ragasztott biztonsági üvegezéssel rendelkező darabokat. Műanyag tetőablakaink ugyanezen üvegezésekkel hatféle méretben készülnek.
A technikai paramétereket az ablaktípusok pontos leírásánál találhatja meg.

Tetőablak beépítés

Cégünk fa és műanyag tetőablakok beépítését is vállalja. Fontos tudni, hogy a tetőablakok csak burkolókeret alkalmazásával építhetők be, ami az ablak és a tetőfedő anyag vízzáró csatlakozását biztosítja.
Önálló, kettő vagy több tetőablak beépítéséhez és attól függően, hogy egymás mellé vagy fölé kerülnek-e, a burkolókeret megfelelő változatát kell választani. Hullámos és sík tetőfedő anyagokhoz szintén eltérő típusú burkolókeretre van szükség.

A tetőablak beépítés menete

Ha tetőablakot szeretne cserélni, kérjük, hogy igényét az info@schindler.hu emailcímen jelezze nekünk.
Az előzetes árajánlathoz a következő adatokra van szükségünk: ablak típusa, mérete,darabszáma, a tetőfedő anyag típusa, az Ön telefonos elérhetősége és lakcíme. Szerviztechnikusunk a helyszínen díjmentes felmérést végez, majd ennek alapján elkészítjük Önnek a végleges árajánlatot.
Amennyiben tetőablakot szeretne beépíteni, vegye fel velünk a kapcsolatot emailen vagy telefonon.

Minőségi tetőablak kiegészítők

Termékeink kínálatában a tetőablak és burkolókeret mellett belső és külső árnyékolók, hőszigetelő keret, szúnyogháló, távnyitó rúd és motor is megtalálható. Magasan beépített ablak esetén előnyös megoldás lehet a távnyitó motor, amelyet a beépített ablakra utólag lehet felszerelni.