Cégünk a Schindler Tetőablak Kft. Fa és műanyag tetőtéri ablakokat gyártó és forgalmazó magyar vállalkozás.

Schindler márkanév alatt forgalmazott termékeinkkel közel harminc éve a magyar tetőablak piac stabil szereplői vagyunk.

A minőség és megfizethetőség jegyében végzett termékfejlesztő munkánk eredményeként kiválló ár-értékarányú fa és műanyag tetőtéri ablakokat külsö és belső árnyékolókat kínálunk vevőink részére.

Tetőtéri ablakaink az ift Rosenheim GmbH álltal bevizsgált termékek és eleget tesznek minden EU-s követelménynek.

A Schindler tetőtéri ablakok gyártása számos magyar kis és közepes vállalkozás beszállítói támogatásával történik, ezzel is segítve munkahelymegtartó törekvéseiket.

A tetőablakok gyártásáni és forgalmazásán túl komplex beépítési, tetőablakcsere, javítási és szállítási szolgáltatást is nyújtunk vevőink részére.

Termékeink értékesítésében kiterjedt kereskedői hálózatunkra is támaszkodhatunk.

Helyszíni felméréssel és szakmai tanácsadással is segítjük, ha kéri. Tetőtéri ablak árainkról weboldalunkon tájékozódhat.
Várjuk megkeresését – forduljon hozzánk bizalommal!

Termékeink

Fa és műanyag tetőtéri ablakok, külső és belső árnyékolók, burkolókeretek és egyéb tetőablak kiegészítők a minőség és a megfizethetőség jegyében.

Kiváló hang- és hőszigetelő termékek, amik kiállják az idő próbáját.

Szolgáltatásaink

Tetőablak-beépítés és szervizelés egy helyen. Tetőablak beépítési szolgáltatásunk kiterjed a régi ablak kibontására, az új ablak beépítésére, és a tetőfedő anyag visszarakására is.

Cégünk a megrendelt terméket ki is szállíttatja, ha kéri.

Értékesítés

Mindegy, hogy építkezik vagy felújít, ha a Schindler tetőablakok mellett dönt, akkor a nyílászárókhoz versenyképes árakon juthat hozzá.

Magánszemélyek és viszonteladók megkeresését egyaránt várjuk.

Tetőtéri ablakok

Ismerje meg közelebbről is a Schindler fa és műanyag tetőtéri ablakokat, amik prémiumminőségükkel és megfizethetőségükkel méltán vívták ki ügyfeleink elismerését. Többféle méret és üvegezési technika, hogy ablakai tökéletesen passzoljanak az igényeihez. Az átszerelhető kilincses kivitelnek hála soha nem lesz kényelmetlen elérni az ablaknyitót.

Érdeklik a részletek?
Nézze meg termékismertetőinket, térképezze fel árainkat, vagy töltse le szerelési útmutatónkat is!