Termékeink

A Schindler tetőablakok fa és műanyag kivitelben is elérhetők. A színtelen lakkbevonatú és a csomómentes kivitelű fa tetőablakok ideálisak mindazon ügyfeleink számára, akik otthonába a melegebb tónusú, természetes hatású anyagok illenek. Az extrudált PVC profil és fa kombinációjából készült tartós műanyag tetőablakok, könnyen tisztíthatók, és nem igényel a felületük karbantartást. Tekintse meg ablakainkat, valamint a beépítéshez szükséges és az árnyékolást szolgáló kiegészítőinket!

Hogyan válasszunk tetőablakot?

A tetőablak megválasztásánál a beépítés helyét is érdemes figyelembe venni. Konyhákban, fürdőszobákban vagy ahol nagyobb hőmérséklet-, illetve páratartalom-ingadozásra lehet számítani, érdemes tartós, minőségi műanyag tetőtéri ablakot vásárolni. Ugyanígy érdemes odafigyelni a kilincs pozíciójára, amit annak tükrében célszerű kiválasztani, hogy az ablak milyen magasan helyezkedik el.
Ablakaink két, illetve három rétegű üvegezéssel is elérhetők. A G2-es, kétrétegű üvegezés a tetőtéri ablakok alapüvegezése. A G3-as kétrétegű üvegezés belső üvegtáblája ragasztott, biztonsági fóliával van ellátva, így törés esetén sem hullanak le róla a szilánkok. G31-es típusú tetőablakaink 3 rétegű üvegezése rendkívül jó hőszigeteléssel segít energiatakarékossá tenni otthonát. A háromrétegű üvegezésű tetőablakaink is rendelhetők ragasztott biztonsági fóliával ellátott üveggel. Tekintse meg tetőablak árainkat!