Tetőtéri ablakok

A minőség és a megfizethetőség jegyében végzett fejlesztő munkánk eredményeként kiváló ár-érték arányú fa és műanyag tetőtéri ablakokat kínálunk vevőink részére.

Hogyan válasszunk tetőablakot?

Fa vagy műanyag?
A színtelen lakkbevonatú és fahibáktól mentes kivitelű fa tetőablakok ideálisak mindazon vevőink számára, akik otthonában a melegebb tónusú, természetes hatású anyagok illenek.
A műanyag tetőablak ellenáll a páralecsapódból származó nedvességnek, a tok és szárny kertek, felülte karbantartást nem igényel. Konyhák, fürdőszobák, vizes helységek ideális ablaka.

Alsó vagy felső kilincs?
A fa tetőablakok kilincse igény esetén a beépítés után is felülről alulra könnyen átszerelhető. A műanyag tetőablakok esetén a kilincs gyárilag felülre szerelt, nem átszerelhető.

Kettő vagy három rétegű üvegezés?
A tetőablakok hőszigetelését lényegében a beépített üveg hőszigetelése határozza meg. A három rétegű üvegezésű ablak megfelel a legújabb hőszigetelési követelményeknek.

Alap vagy biztonsági üvegezés?
Az alap üvegezéssel a maximális hőszigetelést érjük el a legoptimálisabb áron.
A biztonsági üvegezés hőszigetelés, hangszigetelés és biztonság egyben. Védelmet nyújt a jégeső és a külső manuális behatolás ellen. Tompítja a külső és csapóeső által okozott zajokat.